100%
natural
Au fost vândute peste 5 000 de cutii
Peste 4 000 de aprecieri

Scăpați
de durerea de articulații

cremă pentru lupta contra durerii de articulații, artrită și artroză

 • Previne depunerea sărurilor
 • Restabilește articulațiile și țesuturile
 • Salvează de durere și umflături
Comandați crema

Verificați-vă pe sine
și pe apropiații dvs

Cât de des dvs vă verificați articulațiile? Vă propunem să luați cunoștință de lista simptomelor, care pot servi ca semnal al îmbolnăvirii articulațiilor dvs:

 • durere permanentă sau periodică
 • durere de articulații între anotimpuri și în iernile reci
 • trosnituri și durere simțitoare în timpul mișcării
 • discomfort și durere ce se repetă periodic
 • sensibilitate meteo a organizmului
 • iritabilitate

O cremă unică, care vindecă articulațiile și ligamentele

Artrovex pentru articulații– un produs autohton de nouă generație, care a reunit în sine cele mai noi realizări stiințifice. Crema este recomandată de principalele clinici ale țării ca o soluție de bază pentru vindecarea de bolile articulațiilor.

până la

după
 • Restabilește eficient țesutul cartilaginos deteriorat
 • Elimină durerile, umflăturile și amorțirea articulațiilor
 • Redă mobilitatea membrelor

Compoziția cremei

Grăsime de rechin

O soluție biologic activă unică, ce este extrasă din ficatul rechinilor de mare adâncime. Restabilește capacitățile funcționale ale țesuturilor, îmbunătățește mobilitatea articulațiilor, hrănește cartilajele, ameliorează senzațiile de durere, normalizează procesele metabolice, elimină inflamațiile, normalizează amortizarea articulațiilor, are un efect de încălzire, vindecă fracturile.

Extract de frunze de tătăneasă medicinală

Datorită substanței active de bază, alantoinei, se accelerează regenerarea țesuturilor masei osoase, se fortifică structura oaselor, ligamentelor și tendoanelor.

Glucozamină

Un complex de reconstruire a tuturor lichidelor articulare și țesuturilor amortizoare, stimulează producerea de acid hialuronic, la fel este necesar pentru formarea colagenului. Ameliorează simptomele, inclusiv durerea, ajută la restabilirea articulațiilor deteriorate.

Chondroitină

Un analog structural al țesuturilor cartilajului uman, obținut din oase și cartilaje de pește și din ale animalelor domestice de fermă. Are un pronunțat efect antiinflamator, stimulează regenerarea țesutului cartilaginos, de asemenea contribuie la îmbunătățirea pătrunderii glucozaminei în articulația deteriorată.

Extract de rădăcină de ginseng

Actual în caz de artrită, osteochondroză, artroză. Conține substanțe chimice, care conform compoziției sunt apropiate de cortizon, hormon steroid, care ameliorează inflamațiile. Reduce considerabil durerile articulare.

Extractul de frunze de eucalipt

Se utilizează în cazul bolilor inflamatoare ale articulațiilor, are un efect analgezic, ameliorează inflamațiile și umflăturile, atenuează durerea în cazul reumatismului. Ajută în cazul durerilor musculare, nevralgiei și parodontozei.

Ulei de pin de litoral

Activează circuitul sanguin din contul acțiunii de încălzire, atenuează starea organizmului în cazul reumatismului, podagrei, sciaticei și artritei. Ameliorează inflamațiile articulațiilor, elimină roșeața, inflamațiile și umflăturile, redă mobilitatea membrelor.

Ulei din frunze de rozmarin medicinal

Suprimă procesul de inflamare, ameliorează senzațiile de durere, ajută în cazul podagrei, durerilor reumatice, oboselii mușchilor extenuați.

Boala nu va trece de la sine

Spre deosebire de alte boli (de exemplu: răceli diferite) bolile articulațiilor nu pot trece de la sine, și deci, cu timpul durerea doar va spori, provocându-vă un discomfort tot mai mare.

Dacă veți continua să suprasolicitați articulațiile bolnave, boala se va acutiza și poate veni un asemenea moment, când nu veți mai reuși să remediați situația cu ajutorul terapiei conservative.

Va trebui să recurgeți la o operație complicată și costisitoare. În cazuri aparte poate fi necesară amputarea deplină a articulației, ceea ce va duce inevitabil la invaliditate.

Durerea doar se va amplifica
Nu permiteți să se ajungă la aceasta!

Începeți restabilitrea articulațiilor cât mai devreme, cât boala nu a progresat foarte mult!

Salvați-vă de durerea de articulații

Eficacitatea cremei este dovedită de specialiști

Eu le recomand
pacienților mei cu boli
ale articulațiilor, de diferită proveniență și nivel de gravitate, Artrovex. Desigur, nu toți pot să o cumpere din cauza producției limitate. Crema acționează localizat, pătrunde direct în cavitatea sacului acticular și acționează orientat direct spre eliminarea bolii. Compoziția uncă a soluției Artrovex regenerează țesutul cartilaginos deteriorat și restabilește funcționarea sa normală. Este extraordinar de potrivit pentru tratarea osteochondrozei, artritei, artrozei, dereglărilor funcției aparatului locomotor.

Instrucțiune de utilizare

Turnați o cantitate mică de cremă în palmă

Aplicați cu mișcări ușoare de masaj
pe regiunea cu probleme

Folosiți de
3 ori pe zi

comandați crema
CU REDUCERE:

Prețul întreg

1980

Prețul cu reducere

990